tiistai 5. tammikuuta 2016

Jouluinen juhlapostaus + kuulumisia

Moikka kaikki lukijat, kommentoijat ja uudet tähän blogiin eksyneet! Joo tiedän tää postaus tulee vähän myöhässä muttakun on ollut kiireitä ja kameran kanssa pikkuisen ongelmia... Mulla on ihan kauheesti kuvia joulukuun ajoilta. Uuden vuoden postausta en aio tehdä, nimittäin viimevuoden ajan blogi on ollut pienellä hiljaiselolla... Marraskuuhun saakka. Mutta, nyt aloitetaan! Kuunnelkaa musiikkia, rentoutukaa ja selatkaa kuvia hitaasti! 
































Voitte sammuttaa musiikin :)

Huomasitte varmasti kuvissa jotain... Hmm... Uutta? Nimittäin jouluna minulle saapui uusi nukke, jota voitte tästä lähtien kutsua nimellä Evelyn. Malliltaan neiti on pullip Fraulein. Mitä piditte postauksesta ja onko teillä tälle vuodelle uusia nukkesuunnitelmia?

-Essi-

Ps. Kommentoithan :)

3 kommenttia:

  1. Ensinnäkin kiva postaus ja onnea uudesta nukesta! Itse aijon tänä vuonna ostaa Arietalle obitsun ja peruukin, ehkä chipit.
    Lunalle sain onneksi hankittua jo eilen obitsun ja peruukin, sillekkin saatan ostaa chipit : D Mutta ihania nukkeja sulla ja kiva kun taas postasit : 3

    angelspullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sait minulta liebster awardin, käythän katsomassa?
      Löydät sen uusimmasta postauksestani.

      angelspullip.blogspot.fi

      Poista
    2. Kiitos liebster awardista, alankin heti värkkäilemään sitä! Ja kiitos muutenkin. Enpä keksi tähän enää muuta sanottavaa...
      -Essi

      Poista

Kommentit pitävät blogia pystyssä :)