keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Terve taas!

Noniin, nyt sain aikaiseksi jonkinlaisen postauksen pitkästä aikaa! Minulla ei ole piiiiiiiiiitkään aikaan ollut ollenkaan postausintoa, vaikka aina välillä olen kuvaillut. Nyt minulla on tietokone jolla postata, ja intokin on tullut takaisin. Olette varmaan jo nähneet Hilun uuden ulkonäön avattarestani. No, nyt näette sen vielä tarkemmin! Peruukissa on se ongelma, että otsis on aika pitkä, mutta en uskalla alkaa leikkaamaan sitä :(  Mutta nyt höpinät pois, on kuvien vuoro astua parrasvaloihin!












Tässä se nyt oli :) Mitäs piditte? 
Ensi kerralla tulee varmaan joku shootti.

Hei hei!


2 kommenttia:

  1. Eksyin blogiisi aika vastikään ja vaikutat aika nuorelta, ja minusta on tosi ihanaa että nuoret nukkeilijat tutustuvat tähän harrastukseen, mutta herää kysymys, oletko valmis käsittelemään pullipia, sadan euron keräilynukkea, ns. "oikeaoppisesti"? Oikeaoppisesti ei tarkoita sitä, että paiskaat nukkesi veteen (anteeksi käsitelty aihe, mutta hiertää edelleen hampaankolossa), vaan sitä, että ennen nuken ostamista perehdyt aiheeseen kunnolla ja ymmärrät, että et voi ostaa nukkea esimerkiksi siksi koska kaikilla muillakin on tai siksi, että se nyt vaan näytti ihan kivalta. Toinen juttu, lähinnä sivuhuomautus vain, on blogisi kuvien laatu. Niissä ei ole mitään valittamista sillä ymmärrän että olet nuori etkä ole nukkeillut vielä kovin kauaa, joten ota nämä vinkkinä ja rakentavana kritiikkinä tulevaisuutta varten!

    En tiedä kuvaatko digi -vai järjestelmäkameralla, mutta mielestäni kumpikin ovat kelvollisia kameroita nuken kuvaamiseen. Kannattaa tutustua kameran eri asetuksiin sillä nukkea kuvatessa esimerkiksi valotuksesta ja muista kameran tehosteista on todella suuri hyöty! Toinen pykälä kohti parempia kuvia on se että valitset nukeillesi luonnolliset asennot. Kuvan vaikutelma on automaattisesti toisen nukkeilijan silmään huono jos pullipin raajat sojottavat milloin missäkin, joten pyri luonnollisuuteen. Muita nukkeblogeja silmäilemällä voit helposti saada inspiraatiota ja oppia uusia juttuja joita voit kuvatessasi hyödyntää.

    Olet kuvannut aika laajalti pelkkiä shootteja blogiisi, joten luulen että myös kuvatarina voisi monen lukijan mielestä olla plussaa ja saada ihmisiä kiinnostumaan blogistasi. Jos sinulla riittää intoa, kokeile kuvata jokin mielekäs tarina :)

    Jos mahdollisesti sait kommentistani kuvan että blogisi olisi mielestäni huono, en tarkoittanut sitä. On ihanaa että monet lapset ja nuoret ovat nukkeilusta kiinnostuneita ja kaikki uudet pullipistit otetaan tietysti avoimesti vastaan. Toivon, että blogisi lähtee uuteen nousuun taukosi jälkeen, ja olen varma että ajan kanssa kehityt nukkeilussa. :)

    VastaaPoista

Kommentit pitävät blogia pystyssä :)